Ko smo mi?

Vizija

Na ovom zajedničkom blogu volontera okupljenih oko Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu stvaramo zajedno.

Inspirišemo jedni druge…

… da rešimo probleme
… da saznamo više o opcijama
… da se usavršavamo

 

Pišemo o inspirativnim ljudima, događajima, razvoju karijere. Dajemo mogućnost da pročitaš iskustva drugih, postaviš pitanja, ali i da se sam/a uključiš.  Verujemo u značaj širenja informacija, deljenja iskustva i stvaranje prostora za međusobno nadahnuće.  Sadržaj je razvrstan u tri glavne rubrike:

Ljudi

U ovoj rubrici češ naći priče, savete, intervjue i razmišljanja, a imaćeš mogućnost i da postaviš pitanje.

 

Događaji

Ovom rubrikom te aktiviramo najavama za događaje, radionice, seminare ili osvrtom vodimo kroz one koje nisi stigao/la da posetiš.

Šareno

Ovo je idealna rubrika za upotpunjavanje slobodnog vremena korisnim i inspirativnim materijalima poput knjiga, filmova, prezentacija,  emisija, fotografija, muzike itd.

0
CENTRONAUTA
0
KORISNIKA
0
GODINA POSTOJANJA

PRAVILA BLOGA

Na blogu se objavljuju teme u vezi sa ličnim i profesionalnim razvojem koje treba da inspirišu pojedince da planiraju i donose odluke koje se tiču i učenja i posla i buduće karijere.

Svaki članak prolazi prethodnu proveru uredništva i objavljuje se u roku od 48 časa od prijema ukoliko zadovoljava kriterijume za objavu.

Članak mora biti potpisan, a autor članka treba da dostavi tačne podatke radi provere autentičnosti. Politički članci neće biti objavljeni. 

Komentare na blogu može da ostavi svako. Uredništvo zadržava pravo da komentar ne objavi ako nije u skladu sa akademskim načinom izražavanja.  Komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede, ne objavljujemo. 

Svaki komentar prolazi prethodnu proveru i objavljuje se u roku od 48 časova, ako zadovoljava uslove.

Mišljenja izneta u člancima i komentarima su lično mišljenje autora i ne predstavljaju stavove Univerziteta u Beogradu.

Pridruži nam se, postani deo naše zajednice!

Selected Value: 0

Teme kojima se bavimo pokrivaju potrebe mladih dobijene putem anketa i istraživanja.